Gratis NMJ Check

Hallo lieve hardwerkende vrouw, 
Je bent al een tijdje bezig met je gezonde lifestyle pogingen maar het lukt je maar NIET om regelmatig te bewegen en om een verantwoord eetpatroon te vinden wat bij jou past. Je zit hierdoor niet lekker in je vel en schaamt je soms voor je lichaam omdat je nog niet het resultaat hebt wat je wilt. Je voelt wellicht ook stress nu je in quarantaine zit en meer eet en minder beweegt en je weet het even allemaal niet zo goed.

Online 1-op-1 live
Je wilt dit enorm graag anders en je WEL zelfverzekerd en fit voelen maar hebt geen idee HOE. Ik kan je helpen met de zogenaamde ‘No More Jojo Check’.

Ik maak een analyse van jouw huidige voeding, lichamelijke activiteiten, mindset en herstel. Van hieruit geef ik je een No More Jojo Check in een online 1-op-1 live sessie. Hierin geef ik je minimaal 3 tips die jij direct toe kunt passen op jezelf om je lifestyle te verbeteren.

 

Gratis
Yep, het is gratis omdat ik weet hoe het voelt om te strugglen met je gewicht en omdat ik graag vrouwen zoals jij help. Ik doe dit al meer dan 20 jaar en dat is nog steeds waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Uiteraard kijken we samen tijdens deze check ook waar je hulp bij kunt gebruiken en als wij het allebei zien zitten, dan doe ik je met alle liefde een aanbod om je te helpen de komende tijd.  

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.


Volg De Hartslag!