Over Ons

‘’Elke vrouw is voor mij een topper.’’ Een uitspraak recht uit het hart van Samantha Dongor. Samantha is eigenaar en trainer bij De Hartslag, een Personal Training bedrijf dat zich specifiek richt op vrouwelijke accountants en ze begeleidt naar een gezondere lifestyle door middel van de Busy Season programma’s. Hoewel Samantha al jaren in de fitnessbranche werkt heeft ze begin 2018 de switch gemaakt naar vrouwelijke accountants. Een bewuste keuze. Aanleiding hiervoor was een bijzondere periode in haar leven. Samantha aan het woord:

‘’Toen ik de 17 kilo overgewicht bereikte ging bij mij de knop om. Dit kon zo niet langer’’

Medio 2013 zat ik niet lekker in mijn vel. En net als vele vrouwen ben ik ook een emotie-eter. Geen goede combinatie want ik kwam kilo’s aan. En met de kilo’s groeide ook de onzekerheid en verminderde mijn energie. Ik begon steeds meer uit balans te raken. Toen ik op ruim 17 kilo overgewicht zat ging bij mij de knop om. Dit kon zo niet langer. Ik wilde mij weer energiek, fit en mooi voelen. Het roer moest om. Op naar een gezonde levensstijl dus. Ik had altijd al graag aan een fitnesswedstrijd mee willen doen dus ik besloot me hiervoor in te schrijven. Dit was gelijk een stok achter de deur. Onder het motto je kunt alles bereiken wat je wilt en met een positieve instelling ging ik aan de slag. Ik werkte 10 maanden lang hard aan mijzelf. Ik viel hierdoor ruim 17 kilo af en voelde me steeds sterker. December 2014 was het zover: mijn eerste fitnesswedstrijd. Een wedstrijd die ik, tot grote verbazing van iedereen, ook nog won! Ik was zo trots op mezelf. Een fantastisch resultaat! Terugkijkend op deze periode heb ik zoveel meer gewonnen dan alleen de wedstrijd. De prestaties die ik fysiek en mentaal al had bereikt in dat jaar werkten door in mijn persoonlijke en zakelijke leven. Ik voelde me sterker en daardoor veel vrijer. Had veel meer energie en zelfvertrouwen om alle ballen hoog te houden en de kracht om mijn ideeën door te zetten.

Toen ik in 2015 een relatie kreeg met mijn (inmiddels) echtgenoot die een eigen accountantspraktijk heeft, maakte ik kennis met Busy Season. Ik zag hoe mijn partner onderhevig was aan stress door de hoge werkdruk in de accountancy. 286974e3-b611-4f22-88f2-3e72ebe8cbe1Ik vroeg me af hoe de vrouwelijke accountants onder zoveel werkdruk presteren, niet alleen op kantoor maar ook thuis. Van belang is natuurlijk hoe je ermee omgaat. En dat is precies waar het om draait bij onze Busy Season Programma’s.

Het gaat niet om personal training, het gaat om lichamelijke en geestelijke weerbaarheid in de accountancy. Zodat vrouwelijke accountants maximaal kunnen presteren op zakelijk en privé vlak en zich daarbij energiek voelen.  

‘’Het begint toch echt bij jezelf op nummer 1 plaatsen. Ik help vrouwen hierbij’’
flexcup

Het is een uitdaging voor accountants om goed voor zichzelf te zorgen. Laat staan voor vrouwelijke accountants. Ze hebben veel ballen hoog te houden en zijn vaak als laatste aan de beurt. Terwijl het toch echt begint bij jezelf op nummer 1 plaatsen. Ik help de vrouwen die ik begeleid hierbij door ze te inspireren en te motiveren het Busy Season programma zo goed mogelijk uit te voeren. Ik hoop nog veel vrouwelijke accountants te kunnen begeleiden naar de topvrouw die in ze schuilt.

Ben jij geïnteresseerd in een lifestyle waarbij je beter bestand bent tegen stress? Wil jij ook (terug) naar de topvrouw die jij eigenlijk bent? Bekijk onze Busy Season Lifestyle programma’s, neem hier vrijblijvend contact met ons op of bel naar: 06-28460320.

Volg De Hartslag!