NMJ Outdoor

Voor de zoveelste keer
Als je jojo’t heb je verschillende kledingmaten in je kast hangen. Mensen kennen jouw slanke versie, maar ook jouw vollere versie. Maar dat wil je niet. Het liefst heb je een stabiel gewicht, zodat je niet telkens opnieuw hoeft te beginnen met afvallen en sporten wanneer je weer bent aangekomen. Maar op een of andere manier is dat heel erg moeilijk voor je. Als je eenmaal bezig bent met diëten en sporten sla je meestal door, maar als je het niet vol kan houden en ongezond gaat eten sla je meestal óók door en gaan die reep chocola en dat pak koekjes er ook in zelfs nadat je al twee tosti’s op hebt … Wat maakt het eigenlijk ook uit? Je hebt het toch al verpest. Voor de zoveelste keer (zucht).

Sexy & zelfverzekerd
Je wordt er verdrietig van omdat je jezelf een loser vindt die geen discipline heeft en niets vol kan houden. Je wilt het anders, maar je weet niet hoe. Hoe zou het zijn als ik je help om voorgoed gedag te zeggen tegen dat gejojo? Zodat je een lifestyle krijgt die bij JOU past als hardwerkende moeder, en een voedingspatroon waarbij je niet hoeft te diëten, geen calorieën telt, niet strest om eten en waarbij er geen verboden producten bestaan. Zodat gezond eten en structureel bewegen je geen moeite meer kosten. Zodat je werkt aan jezelf zonder dat je je leven 180 graden moet omgooien. Zodat je weer lekker in je vel gaat zitten en je je weer sexy en aantrekkelijk voelt. En zodat je je zelfverzekerd voelt in je kleding en je meer energie krijgt.

Ik ga je helpen!
In een traject van 8 weken werken we samen met andere dames aan meer energie en controle nemen over je voeding met een gezonde mindset. Dit alles zonder streng dieet of ijzeren discipline zodat je lekker in je vel gaat zitten (zelfs in bikini). Zodoende maak je de juiste gezonde keuzes, ga je je fitter voelen en doe je eindelijk weer eens iets voor jezelf.

Wat krijg je?
• Online intakegesprek waarbij we je doel(en) vastleggen en een Bodycheck doen (gewicht, omtrek en foto’s)
• Online voedingsanalyse van jouw huidige eetpatroon plus daarna advies over mogelijke aanpassingen
• 8 weken lang 2 keer per week outdoor training in een groep met maximaal 5 andere dames
• 1,5 meter afstand van elkaar tijdens de trainingen     
• De trainingen bestaan uit Bootcamp-, HIIT en BBB-oefeningen zodat je vet gaat verbranden en je lichaam verstevigt
• Elke trainingssessie duurt 60 minuten
• Tweewekelijkse Bodycheck
• E-book met gezonde recepten

Dit alles voor € 83 per week

Ik wil stoppen met jojo-en!

 

“No More Jojo staat garant voor expertise. Mijn lifestyle heb ik door de juiste push binnen no time kunnen verbeteren. Door Samantha word ik elke training weer uit mijn comfortzone gehaald en in mijn kracht gezet”
Shay Kreuger, DJ en tv-presentatrice

 

“Ik heb in een half jaar tijd meer bereikt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. En dat komt door No More Jojo. Ik ben ruim 10 kilo afgevallen, zit lekker in mijn vel en heb een heldere geest waardoor ik kon stoppen met roken”
Sylvie, alleenstaande moeder met een fulltime toppositie

 

Ja, dit wil ik ook!

 
 

Volg De Hartslag!