Onze Missie

Op naar de topvrouw in jou!

De Hartslag is ervan overtuigd dat in elke vrouwelijke accountant een topvrouw schuilt. Ook in jou. Een topvrouw is fysiek en mentaal een fitte vrouw. Ze voelt zich mooi, sterk en gebalanceerd en heeft de energie om te presteren en de uitdagingen in haar leven en op kantoor aan te kunnen. shutterstock_259269248

Als vrouwelijke accountant heb je veel ballen hoog te houden. Misschien heb je naast je eigen partnerschap of aanstelling bij een accountantspraktijk ook nog een gezin, nevenactiviteiten en een druk sociaal leven.Met alle verplichtingen en wensen in je leven kan het een uitdaging zijn om fysiek en mentaal fit te blijven. Herken jij dit? Lukt het jou door al je bezigheden maar niet om in shape te komen of blijven en je energiek te voelen? En wil je dit ongewenste patroon graag doorbreken? Tijd om in actie te komen!

Meer info

Om jou te inspireren, motiveren en enthousiasmeren

Speciaal voor de vrouwelijke accountant heeft De Hartslag een lifestyleprogramma ontwikkeld. Een lifestyleprogramma waarbij je integraal wordt gecoacht op het gebied van sporttraining, voeding en gedrag. Een integrale aanpak is noodzakelijk omdat het één niet los staat van het ander. Als je je goed voelt en boordevol energie zit, kun je de topvrouw zijn die je werkelijk bent. Thuis en op kantoor. Een topvrouw kun je worden of blijven door goed te eten, je lichaam sterker en soepeler te maken en beter om te gaan met stress. Ook een juiste mindset is van belang wil je (sport)prestaties halen en blijven volhouden. Bij De Hartslag werken we aan al deze aspecten. Met een lifestyleprogramma dat bij jou past, een krachtige mindset, good vibes only én een portie humor gaan we samen aan de slag. Zodat jij energieker in het leven komt te staan en meer uit jezelf kunt halen. Zelfs tijdens Busy Season!

Bijzonder verhaal

Het gezicht achter De Hartslag? Dat is oprichter Samantha Dongor, een ondernemende vrouw met een bijzonder verhaal. Een vrouw die na heel wat tegenslagen in 1 jaar tijd IMG_8351meer dan 17 kilo afviel, vervolgens een bikiniwedstrijd won, haar eigen PT-business opzette en nog nét voor haar veertigste trouwde met de liefde van haar leven; een accountant. 
 
Ze ontdekte waar ze energie van krijgt en nu heeft ze maar één missie: om vrouwelijke accountants zoals jou te inspireren, motiveren en enthousiasmeren. En om ze te helpen beter om te gaan met stress door hoge werkdruk. Zodat ze geestelijk en lichamelijk weerbaarder zijn en maximaal presteren op zakelijk en privé vlak en zich daarbij energiek voelen.
 
Benieuwd naar het verhaal achter De Hartslag? Je leest het in over ons.
Ga jij met ons aan de (hart)slag? Op naar de topvrouw in jou! Lees hier meer over de Busy Season programma’s.
Volg De Hartslag!