HK Lifestyle Programma

HK staat voor Haar kracht. De Hartslag gelooft er namelijk in dat er in elke vrouw een krachtvrouw schuilt. Maar weet uit eigen ervaring ook dat bijna elke vrouw op een punt in haar leven komt dat ze niet in haar kracht staat. Ze dsc_0176zorgt goed voor iedereen behalve voor zichzelf. Diep van binnen wil ze het graag anders maar het lukt haar niet alleen. Hoe zit dit met jou? Sta jij op dit moment in je kracht? Ben je fysiek en mentaal fit?

Fysiek en mentaal fit zijn is belangrijk. Belangrijk omdat je dan krachtiger in het leven staat. Je floreert. Je gaat voor je doelen en je kunt beter alle ballen in de lucht houden. Door middel van het HK Lifestyle programma wil de Hartslag vrouwen  weer kennis laten maken met hun eigen kracht. Want die krachtvrouw zit ook in jou. Veel ondernemende vrouwen vinden het lastig om er naast de vele dagelijkse activiteiten een gezonde levensstijl op na te houden. Het gevolg is dat je steeds slechter voor jezelf gaat zorgen. Dit heeft uiteindelijk effect op je prestaties. Je zit niet in de flow. Herkenbaar? Dit wil je niet. Toch?
Integrale aanpak noodzakelijk
Je fysiek en mentaal fit voelen is afhankelijk van je levensstijl. Wil je dit veranderen dan zul je naar meerdere aspecten moeten kijken. Je kunt trainen zoveel als je wilt, maar als je niet de juiste voedingsstoffen binnen krijgt, zul DSC_0589je je doelen niet halen. En om sportprestaties neer te zetten zul je ook je grenzen moeten verleggen. Hiervoor is mentale kracht nodig. Om op fysiek en mentaal vlak weer in je kracht te komen is een integrale aanpak dus noodzakelijk. Juist deze integrale aanpak maakt een switch naar een gezonde levensstijl voor veel ondernemende vrouwen lastig. De Hartslag kan jou hierin volledig begeleiden. Dit doen we vanuit een positieve insteek en op actieve wijze. Tijdens het programma krijg je bijvoorbeeld wekelijks een bodycheck en coaching gesprek.
‘Als een vrouw ja zegt tegen dit programma geloof ik al in haar kracht’
DSC_0641Eén van de unieke eigenschappen aan dit programma is dat je wordt gecoacht door een vrouwelijke ondernemer die ooit in dezelfde situatie verkeerde: Samantha Soredjo: ‘Ik begrijp maar al te goed dat vrouwen soms vastzitten. Dat het ze niet lukt om hun fysieke en mentale doelen te halen. Geloof mij, ik weet waar deze vrouwen vandaan komen. Ik stond ooit zelf in hun schoenen. Te zwaar, geen energie, onzeker, noem maar op. Als het mij lukt, lukt het andere vrouwen ook. Als een vrouw ja zegt tegen dit programma geloof ik al in haar kracht. Veel vrouwen die schuchter met het programma starten eindigen veel zelfverzekerder. Telkens weer je eigen grenzen verleggen tijdens de sessies werkt door in je persoonlijke en zakelijke leven’. Lees het bijzondere verhaal van Samantha in over ons.
HK Lifestyleprogramma: 3 varianten
Het HK Lifestyle programma is het programma dat jou in 12 weken naar resultaat en een gezonde lifestyle switch begeleidt. HK Lifestyle programma is er in drie varianten. Hieronder lees je welke varianten we aanbieden en waar elk pakket uit bestaat.
Basis    Intensief    De Luxe

 In 12 weken naar de krachtvrouw in jou!

Heb je vragen over dit programma? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het HK Lifestyle programma.
Volg De Hartslag!