Busy Season Programma’s

Overwerken, hoge werkdruk, een overvolle inbox, chinees eten op kantoor… Piekdrukte kennen bijna alle organisaties wel maar dit is niet vergelijkbaar met wat Busy Season voor accountants is. Busy Season is de periode waarin je keuzes moet maken want naast je werk en gezinsleven heb je weinig puf meer voor andere dingen. De Hartslag gelooft in dat elke vrouwelijke accountant een krachtvrouw schuilt. Maar weet uit eigen ervaring ook dat bijna elke vrouwelijke accountant op een punt in haar leven komt dat ze niét in haar kracht staat. Ze adult-bar-beautiful-755022zorgt goed voor iedereen behalve voor zichzelf. Diep van binnen wil ze het graag anders maar het lukt haar niet alleen. Hoe zit dit met jou? Sta jij op dit moment in je kracht? Ben je fysiek en mentaal fit?
 
 
 
Fysiek en mentaal fit zijn is belangrijk. Belangrijk omdat je dan krachtiger in het leven staat. Je floreert. Je gaat voor je doelen en je kunt beter alle ballen in de lucht houden. Door middel van de Busy Season programma’s wil de Hartslag vrouwelijke accountants weer kennis laten maken met hun eigen kracht. Want die krachtvrouw zit ook in jou. Veel vrouwen die werkzaam zijn bij een accountantskantoor vinden het lastig om er naast de vele dagelijkse werkzaamheden een gezonde levensstijl op na te houden. Het gevolg is dat je steeds slechter voor jezelf gaat zorgen. Dit heeft uiteindelijk effect op je prestaties. Herkenbaar? Dit wil je niet. Toch?
 
Integrale aanpak noodzakelijk
Je fysiek en mentaal fit voelen is afhankelijk van je levensstijl. Wil je dit veranderen dan moet je naar meerdere aspecten kijken. Je kunt trainen zoveel als je wilt, maar als je niet de juiste voedingsstoffen binnen krijgt, zal je je doelen niet halen. En om prestaties op kantoor of in de sportschool neer te zetten zal je ook je grenzen moeten verleggen. Hiervoor is mentale kracht nodig. Om op fysiek en mentaal vlak weer in je kracht te komen is een integrale aanpak dus noodzakelijk. Juist deze integrale aanpak maakt een switch naar een gezondere levensstijl voor veel vrouwelijke accountants lastig. De Hartslag kan jou hierin volledig begeleiden. Dit doen we vanuit een positieve insteek en op actieve wijze. Tijdens het programma krijg je bijvoorbeeld maandelijks een bodycheck, zijn er trainingen beschikbaar op werkdagen van 05.00 tot 07.00 uur in de ochtend en monitoren en regisseren wij dagelijks jouw voeding.
 
‘Als een vrouwelijke accountant ja zegt tegen dit programma geloof ik al in haar kracht’
Woman Doing A Box Squat At The Gym
Eén van de unieke eigenschappen aan dit programma is dat je wordt gecoacht door een vrouwelijke ondernemer die ooit in dezelfde situatie verkeerde ook al is ze niet werkzaam als accountant. Daarnaast is ze getrouwd met een accountant die een eigen praktijk runt dus weet ze maar al te goed hoe zwaar het kan zij om een gezond levensritme aan te houden tijdens bijvoorbeeld Busy Season. Samantha Soredjo: ‘Ik begrijp maar al te goed dat vrouwen soms vastzitten. Dat het ze niet lukt om hun fysieke en mentale doelen te halen. Geloof mij, ik weet waar deze vrouwen vandaan komen. Ik stond ooit zelf in hun schoenen. Te zwaar, geen energie, onzeker, noem maar op. Als het mij lukt, lukt het andere vrouwen ook. Als een vrouwelijke accountant ja zegt tegen dit programma geloof ik al in haar kracht. Veel vrouwen die schuchter met het programma starten eindigen veel zelfverzekerder. Telkens weer je eigen grenzen verleggen tijdens de sessies werkt door in je persoonlijke en zakelijke leven’. Lees het bijzondere verhaal van Samantha in over ons.
 
Busy Season programma: 3 varianten
Het Busy Season programma is speciaal bedoeld voor vrouwelijke accountants en begeleidt jou naar resultaat en een gezonde lifestyle switch. Het programma is er in drie varianten. Hieronder lees je welke varianten we aanbieden en waar elk pakket uit bestaat.
   
Busy Season Basis                
 
Busy Season Intensief  
 
Busy Season De Luxe
 
 
Op naar de krachtvrouw in jou!
Heb je vragen over onze programma’s? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de Busy Season Lifestyle.
 
 
Volg De Hartslag!