Onze Missie

Op naar de krachtvrouw in jou!

De Hartslag is ervan overtuigd dat in elke vrouwelijke accountant een krachtvrouw schuilt. Ook in jou. Een krachtvrouw is fysiek en mentaal een fitte vrouw. Ze voelt zich mooi, sterk en gebalanceerd en heeft de kracht om te presteren en de uitdagingen in haar leven aan te kunnen. shutterstock_259269248

Als vrouwelijke accountant heb je veel ballen hoog te houden. Misschien heb je naast je eigen partnerschap of aanstelling bij een accountantspraktijk ook nog een gezin, nevenactiviteiten en een druk sociaal leven.Met alle verplichtingen en wensen in je leven kan het een uitdaging zijn om fysiek en mentaal fit te blijven. Herken jij dit? Lukt het jou door al je bezigheden maar niet om (weer) in shape te komen en je mentaal sterk te voelen? En wil je dit ongewenste patroon graag doorbreken? Tijd om in actie te komen!

Meer info

Om jou te inspireren, motiveren en enthousiasmeren

Speciaal voor de vrouwelijke accountant heeft de Hartslag een lifestyleprogramma ontwikkeld. Een lifestyleprogramma waarbij je integraal wordt gecoacht op het gebied van sporttraining, voeding en gedrag. Een integrale aanpak is noodzakelijk omdat het afvallen in lichaamsvet voor circa 80 procent het resultaat is van gezonde voeding. Ook een juiste mindset is van belang wil je (sport)prestaties halen en blijven volhouden. Bij de Hartslag werken we aan al deze aspecten. Met een positieve instelling en op actieve en energieke wijze gaan we samen aan de slag.  Zodat jij krachtiger in het leven komt te staan. En vanuit deze kracht meer uit jezelf kunt halen. Zelfs tijdens Busy Season!

Bijzonder verhaal

Het gezicht achter De Hartslag? Een ondernemende vrouw met een bijzonder verhaal. Een vrouw die in 1 jaar tijd IMG_5615.meer dan 17 kilo afviel, vervolgens een bikiniwedstrijd won, haar eigen PT-business opzette en trouwde met de liefde van haar leven; een accountant.  Ze ontdekte haar kracht en nu heeft ze maar één missie: om vrouwelijke accountants zoals jou te inspireren, motiveren en enthousiasmeren. En om ze te helpen haar kracht weer te (her)vinden. Benieuwd naar het verhaal achter De Hartslag? Je leest het in over ons.
Ga jij met ons aan de (hart)slag? Op naar de krachtvrouw in jou! Lees hier meer over de Busy Season programma’s
Volg De Hartslag!