Onze Missie

In 12 weken naar de krachtvrouw in jou!

De Hartslag is ervan overtuigd dat in elke vrouw een krachtvrouw schuilt. Ook in jou. Een krachtvrouw is fysiek en mentaal een fitte vrouw. Ze voelt zich mooi, sterk en gebalanceerd en heeft de kracht om te presteren en de uitdagingen in haar leven aan te kunnen. shutterstock_259269248

Als ondernemende vrouw heb je veel ballen hoog te houden. Misschien heb je naast je eigen business of toppositie ook nog een gezin, nevenactiviteiten en een druk sociaal leven. Met alle verplichtingen en wensen in je leven kan het een uitdaging zijn om fysiek en mentaal fit te blijven. Herken jij dit? Lukt het jou door al je bezigheden maar niet om (weer) in shape te komen en je mentaal sterk te voelen? En wil je dit ongewenste patroon graag doorbreken? Tijd om in actie te komen!

Aan de slag!

Om jou te inspireren, motiveren en enthousiasmeren

Speciaal voor de ondernemende vrouw heeft de Hartslag een lifestyleprogramma ontwikkeld. Een lifestyleprogramma waarbij je integraal wordt gecoacht op het gebied van sporttraining, voeding en gedrag. Een integrale aanpak is noodzakelijk omdat afvallen en/of vetverbranding voor circa 80 procent het resultaat is van gezonde voeding. Ook een juiste mindset is van belang wil je (sport)prestaties halen en blijven volhouden. Bij de Hartslag werken we aan al deze aspecten. Met een positieve instelling en op actieve en energieke wijze gaan we samen aan de slag.  Zodat jij na 12 weken krachtiger in het leven staat. En vanuit deze kracht meer uit jezelf kunt halen. Ben jij klaar om te bloeien?

Bijzonder verhaal

Het gezicht achter de Hartslag? Een ondernemende vrouw met een bijzonder verhaal. Een vrouw die in 1 jaar tijd DSC_1008meer dan 17 kilo afviel, vervolgens een bikiniwedstrijd won en haar eigen PT-business opzette. Ze ontdekte haar kracht. En nu heeft ze maar één missie: om vrouwen zoals jou te inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Om een vrouw te helpen haar kracht weer te (her)vinden. Benieuwd naar het verhaal achter de Hartslag? Je leest het in over ons.
Ga jij met ons aan de (hart)slag? In 12 weken naar de krachtvrouw in jou! Lees hier meer over het HK Lifestyleprogramma
Volg De Hartslag!